Betsnew Bonus Kuralları Nelerdir?

Kullanıcılarına daha fazla bonus seçeneği sunarak katılımları artırmayı hedefleyen Betsnew Bonus Kuralları Nelerdir? sorusu oldukça merak edilen konular içerisinde yer alır. Kullanıcılar şahıslarına özel olarak sunulan bonus seçeneklerini merak ettiğinden çeşitli araştırmalar içerisine girmiştir.

Bu bonuslar hem yeni kullanıcıları siteye çekmek hem de var olan eski kullanıcıları ödüllendirmek amacı ile kullanılan teşvik bonuslarıdır.

Öncelikle kullanıcıların Betsnew Bonus Kuralları Nelerdir? bunu anlaması önemlidir. Bu bonuslar kullanıcıların bonusları nasıl alabileceği, kullanabileceği ve kazançlarının ne olacağını belirlemektedir.

Betsnew Hoşgeldin Bonusu

Yeni üye olan kullanıcılar için sunulan bir bonus türüdür. Genel olarak kullanıcıların ilk yapmış olduğu para yatırım işlemi sonucunda aktif hale gelir.

Kullanım şartları şöyledir;

  • İlk para yatırma işlemi sonrasında %100 veyahut daha yüksek bir bonus miktarı sunulur.
  • Bonusun tam olarak kullanılabilmesi için minimum bir para yatırma işlemi gerekebilir.
  • Bonus kazançlarını çekebilmek adına belirli bir çevrim şartı bulunur.
  • Bahislerde minimum olarak belirlenmiş oran üzerinde bir kupon oluşturulması gerekir. Sorusunu daha net anlamış olmaktadır.

Tüm bu özelliklerin sağlanması hoşgeldin bonusu için yeterli adımları içermektedir. Böylelikle kullanıcılar Betsnew Bonus Kuralları Nelerdir? Sorusunu daha net anlamış olmaktadır.

Betsnew Yatırım Bonusu

Kullanıcıların belirli ödeme yöntemleri içerisinden birisini seçerek siteye para yatırma teşviki sağlanmasının amaçlandığı bonus çeşididir. Genel olarak %10 ile %50 arasında değişen bir bonus seçeneği sunulur. Her ödeme yöntemine göre farklı bir bonus oranı verilebilmektedir.

Betsnew Kayıp Bonusu

Kullanıcılar Betsnew Bonus Kuralları Nelerdir? diye bir araştırma yaparken genellikle verilecek olan bonusları değerlendirmek adına belirli adımlar atmaktadır.

Kayıpların bir nebze olsun telafi edilmesi amacı ile verilen kayıp bonusu %10 ile %30 arasında değişiklik gösterebilmektedir.

Betsnew Poker Bölümü alanında sunduğumuz makaleye de göz atabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*